Фарба для волосся Я довго шукала ідеальну фарбу для тонування волосся, адже хотілося не тільки гарного кольору, а й дбайливого догляду. Подруга порадила звернути увагу на L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua/kraska-dlja-volos-bez-ammiaka-loreal-professionnel-dia-light-50ml і я не пошкодувала! Замовляла у магазині HeadStore, бо вони гарантують 100% оригінал і надають сертифікат якості, тож сумнівів не виникло. Колір вийшов дуже глибоким і природним, волосся має неймовірний блиск, немов після професійної салонної процедури. Приємно здивувало, що ціна там краща, ніж у багатьох інших магазинах, і ще й доставка швидка. У відгуках теж писали, що ця фарба без аміаку ніжно доглядає за волоссям, і тепер можу підтвердити це на власному досвіді – кінчики більше не пересушені, а сама структура волосся виглядає здоровішою. Раджу всім, хто цінує якість і не хоче псувати волосся агресивною хімією, купити Фарбу для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light саме в HeadStore.
top of page

Christine Frechard G Group
Public·263 members
bottom of page